SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

bredent group days Romania | 2nd SKY fast & fixed Forum | 24-26 Octombrie 2013

Event Location bredent group days Romania | 2nd SKY fast & fixed Forum | 24-26 Octombrie 2013

Stațiunea Păltiniș a fost întemeiată în anul 1894 de Societatea Carpatină Ardeleană a Turiștilor – SKV (Siebenbuergischer Karpatenverein), fiind cea mai veche stațiune turistică montană din țară. Construcția primelor clădiri în stațiune a început în anul 1892 și acestea au rămas în exploatarea gratuită a SKV încă 50 de ani.

În acea perioadă au fost construite Casa Turiștilor – 1894, Casa Medicilor – 1895, Sala Monaco – 1898, vile declarate monument istoric, care există și astăzi. Arhitectura primelor clădiri din lemn a fost inspirată de cabanele montane din Tirol (Austria).

Prima denumire a localității Păltiniș a fost Hohe Rinne, dată de numele izvorului lângă care au fost construite primele trei clădiri ale Casei de Cură (Kurhaus auf der Hohen Rinne).
Numele de astăzi al stațiunii provine de la Vârful Păltiniș (vârf împădurit cu paltini).
În anul 1902 a fost inaugurată o șosea ce lega stațiunea de orașul Sibiu.
În iarna 1926-1927 s-a organizat primul sezon de iarnă din istoria stațiunii.

Aducco Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa bredent group days Romania | 2nd SKY fast & fixed Forum | 24-26 Octombrie 2013

Beneficiind de o locație liniștită în centrul istoric al orașului Păltiniș, a doua stațiune montană ca mărime din România, hotelul în stil alpin Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa oferă acces gratuit la un centru spa cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj, saune, peșteră de sare și sală de fitness. Wi-Fi gratuit este, de asemenea, disponibil.

Clădirea datează din anul 1894 și a fost complet renovată în 2012. Camerele și suitele de la Hohe Rinne Paltinis sunt moderne și confortabile, fiecare având minibar, TV prin satelit şi prin cablu și o baie privată.

Restaurantul Conradt and Gutt Café oferă o ambianță rustică, cu ziduri de piatră și mobilier din lemn, și servește preparate din bucătăria românească și internațională. Copiii se pot distra în clubul modern pentru copii.

Biciclete montane pentru toate vârstele sunt disponibile pentru închiriere, iar de la hotel pornesc multe trasee de drumeții prin munții din jur. Hohe Rinne Paltinis este situat la 200 de metri de principalul telescaun, la 3 km de pârtiile de schi Arena Platos și la 8 km de Arka Adventure Park. Orașul Sibiu este la 30 km.


bredent group days Romania | 2nd SKY fast & fixed Forum | 24-26 Octombrie 2013

 

 

2nd SKY fast & fixed Forum