SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

HOTEL INTERNAȚIONAL IAȘI

Strada Palat 5A, Iași 700032

HOTEL INTERNAȚIONAL IAȘI | 5th SKY fast & fixed Forum 2019 | Iași 2019 | 15 - 16 Noiembrie

Situat în centrul orașului, Hotel Internațional Iași, face parte din cel mai modern ansamblu urbanisitic din Moldova – Palas, și este cea mai elegantă locație pentru business, evenimente și relaxare din oraș. Situat în centrul istoric, cu vedere spre Palatului Culturii, hotelul este recunoscut pentru serviciile sale superioare, susținute de numeroasele premii dobândite, precum „TripAdvisor Traveler’s Choice Award” , „Certificate of Excellence” și „Top Hotel Awards”.

Localizarea centrală, proximitatea față de principalele atracții turistice și culturale, serviciile moderne de cazare, cu acces la centrul Spa, sala de fitness, piscina interioară, Jacuzzi-ul, sauna, internetul cât și parcarea gratuită întregesc serviciile complete pe care Hotelul Internațional le oferă.

Oaspeții hotelului se pot bucura de o masă cu specific internațional la unul dintre cele trei restaurante a la carte sau pot alege să se relaxeze în Sofia Sky Lounge situat la etajul 11, unde se pot bucura de o priveliște panoramică asupra orașului, cât și a Palatului Culturii. Hotelul dispune și de 8 săli de conferință, printre care și sala Magnum, ce pot găzdui întâlniri de afaceri sau diverse evenimente sociale.5th SKY fast & fixed Forum Speakers 5th SKY fast & fixed Forum Programul Evenimentului 5th SKY fast & fixed Forum Rezervare Online 5th SKY fast & fixed Forum Pagina Web a evenimentului 5th SKY fast & fixed Forum

5th SKY fast & fixed
Forum

Speakers

Programul
Evenimentului

Rezervare
Online

Pagina Web
a evenimentului