SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

bredent Group şi HELBO Photodynamic Systems - acum împreună !

bredent & HELBO acum impreuna

Domnul Peter Brehm, director general al bredent Group şi doamna Ulrike Vizethum, directorul general al HELBO Photodynamic Systems, sunt încrezători în viitoarea colaborare.

Angajaţilor de la HELBO® li se alătură 120 de colegi de la vânzări ai Grupului bredent, pentru a face mai bine cunoscut conceptul terapiei HELBO® (terapie fotodinamică antimicrobiană) pe plan mondial.

HELBO® a câştigat câteva premii ale Agenţiei Austriece pentru Promovarea Cercetărilor în Terapie, cu aplicabilitate în stomatologie şi medicină generală. Rezultatele pozitive ale terapiei sunt documentate în mai mult de 50 de publicaţii ştiinţifice de specialitate.

Este verificat! Terapia HELBO® ucide bacteriile care supravieţuiesc atât clătiri gurii cu soluţii, cât şi curăţări mecanice. Într-o foarte scurtă perioadă de timp, medicii care utilizează terapia HELBO®, sunt capabili de a avea sub control infecţiile bacteriene intraorale ale pacienţilor lor. Boli precum parodontita, periimplantita, carii, pulpită şi probleme de vindecare pot fi tratate cu succes cu acest tratament. Utilizarea de antibiotice sau intervenţii chirurgicale pot fi astfel evitate în numeroase cazuri. Mai mult, această terapie cu lumină laser are rol antibacterian și oferă un efect calmant.

Domnul Peter Brehm consideră unirea eforturilor HELBO şi BREDENT ca pe o cale de urmat: "Investim într-o formă inovatoare de terapie, care se bucură de o atenţie din ce în ce mai mare în lumea medicală. Compania a avut totdeauna instinct pentru produse de succes. bredent Group face afaceri de succes în industria dentară de peste 40 de ani. Un colectiv format din 350 de angajaţi produc şi vând produsele în peste 100 de ţări la dentişti şi tehnicieni dentari."

Info: Pe perioada desfăşurării IDS 2011 din Köln, bredent Group a prezentat terapia HELBO în intervenţii chirurgicale "Live OP" pentru a demonstra efectul tratamentelor aplicate pacienţilor în cazuri de dezinfecţie ale ţesuturilor moi şi oaselor.

Terapia HELBO® eficientă în tratarea parodontitei, periimplantitei, cariilor, pulpitei şi problemelor de vindecare


Articol Presă Terapia HELBO® - Tratament cu lumina laser Terapia HELBO® - Tratament cu lumina laser HELBO® Photodynamic Systems

Citeşte şi articololul de presă

Tratamentul HELBO®

HELBOa® Photodynamic Systems