SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

Scientific Book 2012

bredent Scientific Book - Cursuri de Excelenta si Workshop-uri SKY Meeting 2012

Compania bredent, înființată în urmă cu 41 de ani, a avut invitați la sfârșitul lunii aprilie 2012, în Munchen, pentru a celebra în mod corespunzător aniversarea a zece ani de existenta a sistemului de implant dentar SKY. Feedback-ul este impresionant: aproape 1.000 de participanți și reprezentanți ai presei dentare din 45 de țări au putut să se convingă de performanțele sistemului SKY și ale bredent Group, în timpul discursurilor științifice, ale demonstrațiilor de laborator sau a podiumurilor care au beneficiat de experți de renume național și internațional. În publicația Scientific Book 2012, rezultatele acestei conferințe, SKY Meeting 2012, sunt în mod clar rezumate pentru dumneavoastră și oferă posibilitatea de a vă contura o idee cuprinzătoare asupra sistemului de implant dentar SKY, precum și a capacităților interdisciplinare.

Lucrarea științifică organizată în trei secțiuni sintetizează rezumatele discursurilor, ale Cursurilor de Excelență precum și ale Workshop-urilor. În prima parte sunt prezentate Cursurile de Excelență și Workshop-urile în contextul SKY Meeting 2012. Posterele științifice și clinice din a doua parte arată rezultatele reale ale studiilor familiei de implanturi dentare SKY (blueSKY, SKY classic, narrowSKY, whitSKY și miniSKY). Mai mult, sunt descrise rezultatele terapiei HELBO (aPDT) și materialele de regenerare. Posterele clinice ilustrează posibilitățile protetice ale sistemului de implant SKY, miniSKY whiteSKY în combinație cu materiale bredent. A treia parte se încheie cu o prezentare generală a publicațiilor naționale și internaționale (articole de specialitate) despre sistemul de implant SKY, precum şi implantul dentar din zirconiu - whiteSKY.

Utilizați această carte și diversele sugestii pentru munca voastră de zi cu zi, în practica stomatologică și de laborator - autorii și bredent Group sunt convinși că veți găsi numeroase soluții de lucru pentru provocările zilnice. Fiți inspirați !