SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

HELBO® - terapia care învinge infecţiile

Articol de presă din 26.05.2011

Terapia bredent HELBO - tratament antimicrobian

Infecţiile bacteriene din cavitatea bucală sunt printre cele mai mari probleme cu care se confruntă medicii stomatologi. Există totuși o alternativă uimitor de simplă şi eficientă la metodele convenţionale de combatere a bolilor, cum ar fi parodontita, periimplantita, endodontita, cariile, pulpita şi tulburări în vindecarea rănilor, de exemplu după o intervenţie chirurgicală. Această alternativă este terapia HELBO®, cunoscută sub numele de "Terapia fotodinamică antimicrobiană". Ea luptă cu bacteriile patogene, accelerează procesul de vindecare a bolilor menţionate mai sus şi în acelaşi timp ameliorează durerea.

bredent Grup a fost impresionat de eficienţa demonstrată ştiinţific a acestei forme inovatoare de tratament şi adaugă acum conceptul de terapie HELBO® la gama de concepte de tratament: "gapless", "tempting", "in the thick of it" şi "regeneration".

Numeroase studii şi mai mult de 50 de publicaţii ştiinţifice au confirmat succesul acestui tratament, care se bazează în primul rând pe marcarea unui perete antibacterian cu moleculele sensibile la lumina Blue Photosensitizer HELBO®. Moleculele difuzează în biofilm şi apoi sunt activate de lumina laser. Acest lucru le determină să transfere energia lor la oxigenul alăturat, ducând astfel la crearea de oxigen singlet extrem de agresiv, care distruge peste 99 la sută din bacterii într-un minut, inclusiv în biofilm. Astfel de eficacitate este de neconceput cu metodele de tratament convenţionale.

Cu tratamentul HELBO®, pot fi trataţi în mod corespunzător şi rapid pacienţii care suferă de inflamaţii şi infecţii. Terapia HELBO® cu laser accelerează procesul de vindecare şi are un efect dovedit analgezic.

Efectuarea tratamentului HELBO® poate fi delegată la asistenţi stomatologi instruiţi, reducând astfel volumul de muncă al medicului dentis


bredent medical GmbH & Co.KG
Weissenhorner Straße 2 89250 Senden
Tel: +49 (0) 7309 / 872-22
Fax: +49 (0) 7309 / 872-24
@:info@bredent.com
Persoana de contact pentru presă:
Andreas Bischoff
Head of Marketing bredent group
Tel: +49 (0) 7309 / 872-396
Fax: +49 (0) 7309 / 872-605
@:andreas.bischoff@bredent.com

bredent şi HELBO împreună !