SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

IDS Comunicat de presă: Inovații în câmpul proteticii pe implant

Viziunea bredent-medical ferm focusată pe utilizatori

SKY fast & fixed cu insurubare transversala

Majoritatea oamenilor fac lucruri pentru că sunt nevoiți, inovatorii fac lucrurile din propria voință. Pentru companii dinamice, cum ar fi bredent-medical, cheia succesului este gândirea în perspectivă. De la bun început, ideea din spatele sistemului de implant SKY a fost să ofere soluții protetice de restaurare optime pentru toate situațiile relevante clinic, utilizând cât mai puține piese cu putință. Pentru a realiza acest lucru, firma de familie din Senden, (Germania) lucrează în strânsă colaborare cu medici stomatologi și tehnicieni dentari. Totodată compania știe că opiniile clienților sunt indicatori valoroși în ceea ce privește succesul pe piața proteticii dentare și produselor pentru chirurgie orală. În același mod în care industria automobilistica prezintă "concept cars" la expozițiile de referință precum IAA (Internationale Automobil-Ausstellung, Frankfurt/Main), bredent-medical folosește IDS (Internationale Dental-Schau, Köln) ca pe o oportunitate de a expune ideile noi și produsele inovatoare ochiului critic al vizitatorilor prestigioasei expoziții, evaluând astfel potențialul interes al pieței.

SKY fast & fixed cu înșurubare transversală

Design-ul prototipului bredent-medical oferă utilizatorilor sistemului de succes SKY fast & fixed, opțiuni protetice suplimentare, fără a pierde din vedere conceptul sistemului simplu, rapid și design-ul clar. Cu doar o componentă suplimentară și o mică schimbare a conului de pe bont, noul design deschide noi opțiuni pentru protetica pe implanturi.

Continuarea evoluției SKY Locator

Calitatea vieții pacienților vârstnici afectați de pierderea dinților poate fi semnificativ îmbunătățită prin implanturi care fixează proteza dentară, ceea ce le permite să aibă din nou o dietă variată, inclusiv salate, legume crocante și chiar carne. In plus se adaugă și faptul că se simt mai încrezători și nerestricționați, în viața lor socială, deoarece nu mai trebuie să își facă griji cu privire la eventualele situații jenante date de protezele lor. Acesta este un domeniu în care stomatologii pot avea un rol important de jucat în a-i ajuta pe oameni să se bucure de viață.

SKY Locator este un sistem care permite ca protezele dentare să fie stabile și fixate în siguranță pe implanturile dentare. Lipsa de os pe care să ancoreze implantul a fost de multe ori o problemă dar cele mai recente evoluții ale sistemului oferă acum soluții și pentru astfel de cazuri. Acum, bredent-medical oferă două noi sisteme pentru a permite specialiștilor să vină în ajutorul acestor pacienți:

SKY Locator angulat - Inovatie bredent Group

SKY Locator angulat - Implanturile dentare angulate s-au dovedit de mare succes pentru restaurare fixă de mai mulți ani. Este firesc, prin urmare, să se utilizeze aceeași idee și pentru restaurările amovibile. Cu noul SKY Locator angulat, implanturile dentare pot fi inserate și în zona tuberozității pentru a oferi sprijin posterior protezelor dentare. Conceptul este de asemenea eficient și în cazul pacienților ce beneficiază de conceptul de tratament SKY fast & fixed, care au o punte fixă și care au dificultăți în a o igieniza.

mini2 SKY Locator - inovatie bredent Group

mini²SKY Locator - Cu mini²SKY Locator, protezele dentare ale pacienții mai în vârstă, cu o creastă osoasă îngustă, pot fi fixate ferm în locul lor, mini implanturile dentare putând fi inserate în urma unor intervenții chirurgicale minore.