SKY Implant System 14 Years

16 ani de SKY Implant System

 
 
 
Ustomed | Instrumente medicale produse in Germania

USTOMED - Instrumente medicale

SKY Meeting 26 - 28 Aprilie 2012

Sofitel Munchen Bayerpost

Peter Brehm - General Manager bredent Group

SKY Meeting 2012 | Peter Brehm | Presedinte bredent Group

"Odată cu creşterile demografice actuale, creşte rapid şi nevoia de înlocuiri dentare şi astfel tot mai mulţi pacienţi vin în cabinetele stomatologice. Speranţa lor de viaţă este astăzi ridicată şi doresc să se bucure de viaţă din plin. Ei, prin urmare, tind să vă contacteze tot mai frecvent cu nevoile lor destul de idealist estetice.

Deci, de ce nu întâmpinaţi pacienţii dumneavoastră la jumătatea drumului - ca un consultant cu autoritatea conferită de competenţă şi de terapiile moderne. Aveţi posibilitatea să dobândiţi aceste abilităţi şi astfel să realizaţi acest scop la SKY Meeting care va avea loc în perioada 26 - 28 aprilie 2012 în Munchen. Profitaţi de know-how-ul grupului internaţional de specialişti de renume din toate domeniile de medicină dentară şi tehnologie dentară!

Aflaţi totul despre tendinţa de stabilire a metodelor de tratament şi practică, precum şi evoluţiile viitoare în laborator din programele de curs planificate. Veţi fi implicaţi într-un mod profund, participând la ateliere de lucru orientate spre laborator. Acestea vor fi ateliere de lucru pentru medici stomatologi, tehnicieni dentari şi pentru echipe.

Înregistrați-vă din timp pentru Cursurile de excelenţă (numărul de participanţi este limitat) cu Dr. David Garber (Atlanta / SUA), Prof. Dr. Dr. med. Dent. Joachim E. Zoller (director al Policlinici Interdisciplinare pentru Chirurgie orală şi Implantologie la Universitatea din Köln) şi Dr. Georg Bayer (Preşedintele DGOI din Landsberg). Accentul principal va fi pus pe reconstrucție (Dr. Bayer), regenerare (Prof. Zoller) și estetică (Dr. Garber).

Sărbătoriţi aniversarea a 10 ani de existenţă a sistemului de implant SKY împreună cu bredent Group. Aşteptăm cu nerăbdare participarea dumneavoastră şi un congres de valoare."